Waarom je Rotterdam moet kiezen als volgende vergaderlocatie

Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland, en is uitgeroepen tot één van de meest leefbare steden van Europa. Het biedt gemakkelijke toegang tot Brussel en Amsterdam, twee grote internationale luchthavens, Airport Schiphol en Rotterdam-The Hague International Airport. Een rijk aanbod aan vrijetijdsactiviteiten voor elke smaak. Een breed scala aan restaurants voor elk budget, ruime accommodatie mogelijkheden van jeugdherbergen tot vijfsterrenhotels of chique boutique hotels. Wanneer het je volgende vergaderlocatie betreft, maak er dan Rotterdam van!

Rotterdam – wereldstad

Een wereldstad is een stad die belangrijke economische of sociale banden heeft met de rest van de wereld. Sinds de Tweede Wereldoorlog speelt Rotterdam een steeds belangrijkere rol in de internationale economie. De haven van Rotterdam is in omvang de vierde haven ter wereld, na die van Singapore, Ningobo-Zhoushan en de grootste in Sjanghai. De stad heeft een diverse bevolking die zowel Nederlands als Engels spreekt. De stad ligt in de buurt van andere grote steden, zoals Amsterdam, Brussel, Antwerpen en Utrecht.

Unieke vergaderlocatie in Rotterdam

Rotterdam biedt een mooie mix van oud en nieuw, met veel culturele en historische kenmerken. De stad heeft een rijke historie en ligt in het hart van een van de meest bruisende regio’s ter wereld. Rotterdam heeft een groot aanbod aan vergaderlocaties en kan je voor elk type evenement iets bieden. Zo kunnen butlers met witte handschoenen een attente service verlenen in het Rotterdamse Aldea Hotel of je zelfs meevoeren op de Orient Express met het vier sterren hotel Aldea op Schiphol Airport. De Rotterdam Cruise Terminal is de ultieme locatie voor je volgende congres op zee.

De modernste vergaderlocatie in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een unieke locatie, dan hoef je niet verder te kijken dan Maassilo! Deze voormalige graansilo is omgetoverd tot een spectaculaire evenementenruimte en biedt een panoramisch uitzicht op de skyline. De industriële setting biedt een mooi contrast met meer traditionele settings en creëert tegelijkertijd een eigen soort sfeer. Een andere populaire optie is Hotel New York, dat direct aan de rivier de Nieuwe Maas naast de iconische Erasmusbrug ligt en uitkijkt over ‘de Kleine Zee’. Uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder WiFi, HDMI-aansluitingen en schermen gemaakt van Halo Board die kunnen worden gebruikt als whiteboards of flip-overs, het heeft een moderne en flexibele vergaderruimte.
Kortom, er zijn dus redenen genoeg om eens te gaan kijken of je je zakenrelatie mee wilt nemen naar een vergaderlocatie Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *