KIA

Hoe KIA het voortouw neemt in de innovatie van elektrisch rijden

Mocht het u nog niet zijn opgevallen: elektrische auto’s beginnen een groot succes te worden. Een groeiend aantal autofabrikanten investeert in technologie voor elektrische voertuigen (EV), en het is niet moeilijk te zien waarom. EV zijn milieuvriendelijker dan traditionele benzine- of dieselauto’s, en ze worden steeds goedkoper naarmate de technologie verbetert en de oplaadinfrastructuur wordt uitgebreid.

Een autofabrikant die het voortouw neemt in EV-innovatie is KIA. De Koreaanse autofabrikant heeft onlangs een aantal nieuwe EV’s uitgebracht, waaronder de e-Niro en de Soul EV, en heeft plannen om er de komende jaren nog meer uit te brengen. Maar wat onderscheidt KIA’s EV’s van de concurrentie? Laten we dat eens nader bekijken.

Groter bereik, sneller opladen

Een van de grootste pluspunten van een EV is de actieradius; niemand wil immers halverwege zijn reis stranden met een lege accu. Met een bereik tot 455 km per lading is de e-Niro een van de EV’s met de grootste actieradius die momenteel op de markt is. En mocht de accu toch leeg raken, dan kan KIA’s eigen Supercharging-technologie de accu in slechts 54 minuten van 0% tot 80% opladen. Zorg er wel voor dat je de juiste Kia laadkabel voor jouw specifieke auto gebruikt. 

Een verfijnde rijervaring

Dat een EV geen verbrandingsmotor heeft, betekent niet dat hij niet leuk kan zijn om in te rijden. De EV’s van KIA zijn ontworpen om bestuurders een verfijnde rijervaring te bieden, met soepele acceleratie, precieze besturing en minimaal geluid en trillingen. De e-Niro wordt bijvoorbeeld geleverd met selecteerbare rijmodi waarmee u uw rijervaring kunt afstemmen op uw behoeften – of u nu op zoek bent naar maximale efficiëntie of maximale prestaties.

KIA connectiviteitsdiensten

Alle nieuwe auto’s van KIA worden geleverd met Kia Connected Services – een reeks verbonden functies die gebruik maken van geavanceerde technologie om uw leven gemakkelijker te maken. Met functies als live verkeersinformatie, parkeerinformatie en verbinding op afstand maken Kia Connected Services het gemakkelijk om verbonden te blijven, zelfs als u onderweg bent. En het mooiste is dat de diensten de eerste 7 jaar gratis zijn bij aankoop van een nieuwe KIA-auto 

Er is geen twijfel mogelijk: KIA loopt voorop als het gaat om innovatie op het gebied van elektrisch rijden. Met een groter bereik, snellere oplaadtijden en geavanceerde connectiviteitsfuncties bieden de EV’s van KIA bestuurders een superieure rijervaring die ongeëvenaard is. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe EV, bekijk dan zeker wat KIA te bieden heeft – u zult niet teleurgesteld zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *